Szolgáltatások

Miben segíthetünk?

  • Szaktanácsadás
  • Díjmentes helyszíni felmérés
  • Díjmentes 3D látványterv
  • Anyagkalkuláció
  • Egyedi, különleges termékek
  • Minőségi, szép fürdőszoba
  • Teljes körű kivitelezés
  • Közvetlen gyártói kapcsolat
  • Kedvező árak
  • Gyors kiszállítás

SZAKTANÁCSADÁS, HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Speciális szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére.

A szalonunkban, vagy akár az otthonában választ adunk kérdéseire. Például, hogy hogyan mérje meg a teret, vagy, hogy hogyan lehet a legjobban kihasználni a teret. Egy adott fürdőszobát, hogyan lehet a legjobban elkészíteni, hogy milyen tulajdonságai vannak az piacon a legmegfelelőbb anyagoknak, stb. Üzletünkben lakberendezőnk, szakképzett értékesítőink bemutatják a legmegfelelőbb termékeket, segítünk a tervezésben, ötleteket, személyre szabott információkat adunk a legjobb döntésekhez, valamint kiszámítjuk a szükséges anyagmennyiségeket.

Igény esetén ingyenes helyszíni felmérésre van lehetőség. Szakembereink, a helyszínen ingyen elvégzik a szükséges méréseket, és elkezdődhet a közös gondolkodás, hogy az elképzelései, álmai valóssággá váljanak.

Konkrét elképzelései vannak, de nem tudja, hogy azok megvalósíthatóak e? Esetleg nincs ötlete, de változtatni, felújítani, építeni szeretne? Lépjen kapcsolatba velünk, örömmel segítünk Önnek!

3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉSE DÍJMENTESEN

A helyszíni adottságok, pontos méretek, és igényeinek alapos megismerése után, közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb, Önnek leginkább tetsző, és árát tekintve is megfelelő termékeket, burkolatokat, szanitereket, és kezdődhet a tervezés.

Néhány napon belül designer kollégánk személyre szabott látványtervet készít a kiválasztott modellek felhasználásával. Sokan nem látják pontosan, reálisan, hogy hogyan is mutatna az elképzelésük, a vágyuk a valóságban. Ilyenkor egy nagyszerű valósághű látványtervvel kitisztul a kép, egyben láthatjuk a teret, a hangulatot és a részletek is. Amennyiben módosításra van szükség, arra is van lehetőség.

A tervek nagymértékben segítik az ügyfelet a megvalósításában, segítségével a szakemberek könnyedén és pontosan tudják elvégezni a munkálatokat.

Az igényei szerint elkészített látványterv egyeztetett időpontban az áruházunkban kerül bemutatásra. A 3D-s látványterv a Royal Gres szellemi tulajdona, így kizárólag a termékek megvásárlásával válik díjmentessé, és ezzel egy időben kerül átadásra.
Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink szívesen segítenek Önnek!

TÁROLÁS, KISZÁLLÍTÁS GYORSAN, DÍJMENTESEN

Szükség esetén, egyeztetést követően a megrendelt és beérkezett áru raktározására, tárolására van lehetőség. 

Közvetlen hozzáférésünk van a raktárkészlethez, így a hosszú várakozási idő nálunk nem jellemző. Általában maximum 4 hét, és gyakran mindössze néhány nap alatt kiszállításra kerülnek a megrendelt termékek.

Komplex vásárlás esetén a kiszállítás akár az egész országban ingyenes!

TELJES KÖRŰ KIVITELEZÉS

Felújításban, kivitelezésben is számíthat ránk!

Ajánljuk megbízható tapasztalt, partner szakembereinket. A tervezést, és termék megrendelését követően időpontot egyeztetünk Önnek, szabad kapacitással rendelkező szakemberrel, akivel a kivitelezési munkálatokra személyre szabottan szerződést köthet.

Úgy gondoljuk, hogy a szakértelmen kívül a megfelelő hozzáállás elengedhetetlen. Ezért a „mindent megoldunk” szemléletű szakembereket igyekszünk ajánlani. Természetesen, amennyiben igényli, felmerülő kérdés esetén továbbra is segítjük, támogatjuk Önt.

IGÉNYLŐLAP

Kedves Ügyfelünk!
Alábbi űrlap kitöltésével Ön jogosult az INGYENES helyszíni, szakmai felmérés szolgáltatásunk igénybevételére.
Munkatársunk 48órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.