Rólunk

Cégünk különböző belsőépítészeti termékek, fürdőszobai,- konyhai,- beltéri,- kültéri burkolatok, szaniterek, kiegészítők és segédanyagok forgalmazásával foglalkozik. Sok termékünk egyedülálló, nem csak Debrecenben, hanem az egész országban is kizárólag nálunk érhető el.

Közvetlen hozzáférésünk van az online gyári raktárkészletekhez. A gyártókkal való jó kapcsolatainknak köszönhetően az áraink kedvezőek. Alacsonyabb árfekvésű és az exkluzív, luxus termékek is szerepelnek szalonunk kínálatában. A magas minőség minden esetben rendkívül fontos számunkra.

Ügyfeleinknek igyekszünk teljes körű megoldásokat kínálni az építőipar és a belsőépítészet területén.

Építőanyag kereskedelemmel is foglalkozunk, egyedi és különleges igényeket is kiszolgálunk, akár helyszínre történő szállítással. Lakossági felhasználók, szakemberek, és belsőépítészek, érdeklődését egyaránt várjuk.

Üzletünkben lakberendezőnk, szakképzett értékesítőink bemutatják a legmegfelelőbb termékeket, segítünk a tervezésben, ötleteket, személyre szabott információkat adunk a legjobb döntésekhez.

Látogasson el hozzánk, inspirálódjon, ismerje meg egyedi termékeinket!

Fürdőszoba felújítás

BEMUTATÓTEREM

Exkluzív fürdőszobaszalonunk, jól megközelíthető helyen, a My Box Shopping Centerben található. Számos termék került bemutatásra üzletünkben, a modern, jól átlátható elrendezésnek és munkatársaink szakszerű segítségének köszönhetően, egyszerű eligazodni és megtalálni az építési, felújítási projektekhez szükséges termékeket.

Ügyfeleinket barátságos környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel, valamint hosszabbított nyitvatartási időben várjuk hétvégén is!

Bemutatóterem nyitva tartás

  • Hétfő 09:00 - 19:00
  • Kedd 09:00 - 19:00
  • Szerda 09:00 - 19:00
  • Csütörtök 09:00 - 19:00
  • Péntek 09:00 - 19:00
  • Szombat 09:00 - 19:00
  • Vasárnap 10:00 - 16:00